Sobre nosaltres

Com ja sabeu AD Dissenys som una familia, cadascú amb les nostres particularitats però compartint una mateixa passió : viatjar, estimar, somriure i viure, perquè la vida són 4 dies!
Si vols saber una miqueta més sobre nosaltres i descubrir com va començar tot, et convido a seguir llegint…

Slow Fashion

Ethical Fabric

Sustainable Materials

Fair Trade

Alguns de vosaltres ja ens coneixeu, bé per amistat, bé per treball o bé perquè simplement en algun moment els nostres camins es van creuar.

No acostumem a “posar” massa per les xarxes socials, personalment sóc molt vergonyosa! Malgrat que més d’un ara estigui pensant “vergonyosa tu?”, dons si, i molt!!

Avui ens presento: som en Dani i l’Amanda, i estem darrera d’aquest projecte personal. Junts formem un tàndem perfecte! i d’aquí el nom de la nostra marca: Amanda i Dani Dissenys (per ordre alfabètic).

En Dani, encara que no s’ho creu, és peça fonamental de l’engranatge. Com nosaltres ens diem fent broma ell és “mi venedor favorit” o el meu “noi per a tot”, i en ocasions també és el meu fre de mà quan m’accelero. Es podria dir que ell és “el seny”.

Jo, Amanda o Mandi pels amics, en sóc la part creativa. Sovint m’amago darrera les màquines de cosir o les teles. Vergonyosa i esbojarrada, meticulosa però impacient, “cul inquiet” de mena, sempre amb mil idees al cap… es podria dir que jo sóc “la rauxa”.

Junts anem de la mà en aquest projecte que és AD Dissenys, que neix l’any 2014, amb la idea de confeccionar principalment complements tèxtils i que, amb el pas del temps, l’experiència i un embaràs de bessons, vam moldejar i mica en mica ampliar fins esdevenir una marca especialitzada en el disseny, confecció i elaboració de roba i complements tèxtils per a tota la família: nadonsnens i adults.

No menys importants són en Guifré i la Júlia (les nostres bessons) i per descomptat ells també juguen un paper clau, dons s’encarreguen des que van néixer de passar els controls de qualitat de la gama infantil de la marca (i us podem assegurar que són un públic molt exigent)!

Nosaltres ens definim com un Slow Taller, aquí trobareu productes d’elaboració pròpia, 100% fets a mà. Peces artesanals úniques dissenyades, pensades i treballades des del cor. Cuidant cada detall i oferint singularitat i exclusivitat, per això les nostres tirades són curtes.

L’elaboració dels nostres productes es basa en l’adquisició de materials a comerços de proximitat, comprant stocks petits i que disposin de certificats d’elaboració sostenible. Dons cada cop estem més conscienciats en la filosofia del Zero Waste i el consum responsable. D’aquesta manera, adquirida els postres productes, tu també estaràs ajudant tant al medi com al comerç de proximitat i als productes de km0.

¡Os damos la bienvenida a este pequeño gran proyecto! Gracias por pasar por aquí, si quieres puedes seguirnos también por las redes para estar informado de las ferias de artesania donde nos puedes encontrar. Nos vemos pronto!!

Fabricació

Ens caracteritzem per fer tirades curtes, pensades, dissenyades i confeccionades una a una de forma artesanal.

Sempre des del respecte i l’amor pel que fem produït eticament.

Materials

Dins la filosofía de la Moda Slow, fem servir materials sostenibles i amb certificacions de qualitat.

Adquirim la roba a comerços de proximitat per ajudar al petit comerç local. En quantitats petites o restes d’stocks per garantir una exclusivitat al client final i d’aquesta manera donar un valor afegit final a la peça.

 

  • Cotó i cotó orgànic
  • Bambú
  • Bàmbula o muselina
  • Fusta de faig
  • Silicona alimentaria homologada

El taller

El taller és el Grial de AD Dissenys, perquè sense el taller no seria possible crear. És un espai únic, en el que hi passes llargues hores al dia i on, de vegades, succeeixen coses meravelloses…!

A la presentació ens hem definit com SLOW TALLER, que no vol dir anar “a pas de tortuga”, sinó que ela nostra manera de treballar es basa en el moviments del Slow Life, sabeu que és?

L’SLOW LIFE, és una filosofia de vida, una manera d’entendre el món que ens envolta i la manera de viure el dia a dia.

Significa prendre’s la vida d’una altre manera, lluny de les presses que envolten la nostra quotidianitat. És aprendre a gaudir de cada acció, de cada moment i de cada persona. I precisament això és el que passa dins el taller.

Nosaltres al taller fem MODA SLOW, assaboreixo cada moment, cada tela, busco calmadament aquella font d’inspiració que em durà a visualitzar una determinada peça, poder-ne treure el patró, pensar quin tipus de teles i estampats combinarà millor i finalment donar-li vida.

La moda Slow ens basem i apostem per la sostenibilitat dels nostres productes, creant peces atemporals, fetes amb matèria primera de qualitat i fibres naturals, respectant l’entorn de treball i sobre tot a les persones.

Al adquirir moda slow estàs apostant per comerços de proximitat, ecològics i km 0.

És un procés llarg i laboriós, per això és de vital importància un entorn i un ambient de treball càlids i relaxats, per tal de que tot flueixi…

Contacta con nosotros

Si tienes cualquier duda, comentario, petición o sugerencia, ponte en contacto con nosotros a través del formulario.

¡Estaremos encantados de leerte y darte una respuesta!