Pagament segur

Pagament segur garantit

Pagament segur i protecció de dades

En AD Dissenys treballem amb els mètodes de pagament més segurs (VISA, Mastercard i PayPal) vetllant per la seguretat de les transaccions i pagaments dels nostres clients. Les seves dades personals estan protegits i segurs mitjançant el certificat SSL. A continuació li detallem les diferents formes de pagament de què disposa:

Visa / Mastercard / Paypal

En AD Dissenys es pot pagar amb targeta de crèdit (Visa, Mastercard, etc.) mitjançant Paypal, ja que permet pagar de manera senzilla i segura sense la necessitat de crear un nou compte en PayPal.

PayPal protegeix la seva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat líders de el sector. PayPal és un sistema de pagament online de reconegut prestigi internacional. Quan s’utilitza PayPal, la informació financera mai es comparteix amb el venedor. Un cop completat el pagament, se li enviarà el rebut de la transacció per correu electrònic.

Procés d’ús:

Un cop seleccionats els seus productes a la nostra botiga accedeixi a la cistella, confirmeu i seleccioneu el sistema d’enviament que més li convingui.

A l’fer accedir a el següent pas podrà triar la forma de pagament. Si la seva opció és PayPal feu el següent:


  1. Si ja sou usuari registrat de PayPal: introdueixi les seves dades d’accés. En el següent pas podrà confirmar el pagament.
  2. Si no és vostè usuari de PayPal: Feu clic al link “continuar” situat sota el text “¿No disposa d’un compte PayPal?”
  3. Introduïu la vostra informació de facturació: triï el seu targeta de crèdit i després d’omplir les dades sol·licitades feu clic sobre “revisar la comanda i continuar”
  4. Revisar pagament: En aquest moment podràs revisar el pagament. Una vegada conclòs aquest pas fes clic sobre “Pagar ara” per finalitzar la transacció.