Pantalons

En aquesta categoria hi trobaràs una gran varietat de Pantalons Infantils. Estils, patrons i materials diversos per a poder gaudir d’ells durant tot l’any, en funció de l’estació que estiguem.

· Pantalons de punt TURÓ

Són una peça amb estil propi, personalitat I gran comoditat. Ideals des de les primeres passes garanteixen la flexibilitat i movilitat que l’infant necessita. Aquests pantalons d’estil Jogger no poden faltar a cap armari i nosaltres en confeccionem durant tot l’any.

En funció del l’éstació de l’any poden estar confeccionats amb tela de punt de samarreta (95% cotó 5% spandex), french terry (100% cotó) de tacte molt suau, agradable i molt transpirable, cotó 100% orgànic o felpa pexada per als mesos més freds. També els podeu trobar combinant diferents textures.

Nadons i petits ami molta actitud!!

· Pantalons PIRATES

Al igual que ells són una peça de roba amb estil propi, comoditat i funcionalitat a parts iguals. Tenen un llarg just sota genoll. Disenyats per èpoques dèstiu i pensats per les primeres passes, garanteixen la flexibilitat i movilitat que l’infant necessita i protegeixen lleugerament els genolls. Imprescindibles a cualsevol fons d’ armari infantil. 

Solen estar confeccionats amb tela de punt de samarreta (95% cotó 5% spandex), french terry (100% cotó) de tacte molt suau, agradable i molt transpirable o cotó 100% orgànic.

· Pantalons SUI

D’aire estiuenc, els nostres Pantalons SUI són fácils i còmodes de portar gràcies a la seva gran llibertat de moviments. Són ideals per estiu, i fàcils de convinar a la vegada que transmeten elegancia i frescor.

De tall recte i ample, estan confeccionats en tela de muselina o bambula, que és un teixit natural, transpirable i flexible de doble capa 100% cotó. Te la particularitat que cada rentada es torna més suau.

Saps d’on ve el nom Bambula? Es refereix a L’efecte plisat que adquireix en el seu procés de fabricació. Aquest efecte permanent és el que li dona a la roba aquesta aparença rústica i natural que la fan tant especial i encantadora.

Certificació del teixit

  • Oeko-Tex® Standard 100
  • Organic GOTS

La tonalitat del color de les fotografies pot diferir puntualment del color real de les teles.

Mostra 1–24 de 42 resultats