Dessuadores

La Dessuadora és aquella peça de roba que t’agradi més o menys mai pot faltar en un fons d’armari. És un bàcsic, però estic convençuda que les nostres t’enamoraràn!

Les confeccionem amb 2 tipus de materials per tal de poder-les portar tot l’any, en funció de l’època:

Tela de punt FRENCH TERRY còmode, molt transpirable, 95% cotó orgànic 5% elastà,. Aquest teixit és sense perxar al seu interior (sense pèl a l’interior). Això la fa idònia per èpoques estival i primaveral, tot i que la pots portar al llarg de tot l’any.

Tela de punt de Dessuadora o FELPA Aquestes sí que estan perxades en el seu interior (amb pèl). La composició del teixit és 95% cotó orgànic 5% elastà. Lleugeres i molt càlides, amb un tacte d’allò més agradable, ideals pels dies més freds de l’any.

El Coll és sens dubte l’element característic de les nostres dessuadores. Pràctic i decoratiu. Enamora tant que no trobes a faltar la figura de la caputxa, que sovint tendeix a “molestar” atenent que grn part de jaquetes ja en porten una incorporada.

Siguin dessuadores d’entretemps (French Terry) o d’Hivern (Felpa) trobaràs els diferent models de dessuadora amb l’opció de coll alt reversible i coll baix rodó.

A continuació tens una breu descipció dels diferents models de Dessuadora que fem:

Dessuadora model DOLMEN

De tall”recte“,cos d’un sol color, butxaca maxi frontal i una màniga de cada color, amb coll alt reversible a joc, la pots demanar també amb coll rodó. La longitud de llarg és generosa, sent el model més clàssic dels que fem.

Dessuadoramodel MONTSENY

De tall”recte“,el cos combina dos colors, butxaca maxi frontal i una màniga de cada color, amb coll alt reversible a joc, la pots demanar també amb coll rodó. Longitud de llarg complerta, aquesta combinació de colors la fa un model més desenfadat.

Dessuadoramodel OLZINELLES

De tall”entallat“,el cos combina dos colors de forma transversal, amb butxaques invisibles laterals i una màniga de cada color, amb coll alt reversible a joc, la pots demanar també amb coll rodó.. Longitud de llarg generos, aquest és el model més estilitzat.

Certificació del teixit

  • Organic GOTS
    • Oeko-Tex® Standard 100

    La tonalitat del color de les fotografies pot diferir puntualment del color real de les teles.

    Mostra 1–24 de 33 resultats