Protector íntim reutilitzable

Els nostres Protectors d’higiene íntima neixen de la necessitat de reduir la generació de residus i de la pressa de consciencia d’un consum més responsable, però sobre tot per eliminar l’exposició de zones sensibles del cos a productes que continguin components químics.

Disponibles en 3 formats diferents:
– Clàssic, manté la forma del “salvaslip” convencional.
– Clàssic Ales, com el seu nom indica, mateixa forma que el clàssic però incorpora les ales per una millor subjecció a la roba interior. Aquet model incorpora una capa extra fina adicional per una major absorció.
– Clàssic Ales Impermeable, mateixa forma que el clàssic, ales per una millor subjecció i una capa exterior de tela de pull impermeable per prevenir el traspàs de fluxe a la roba interior.

Considerem igual d’important la reducció del consum de productes dún sol ús com l’eliminació de lús de productes que hagin pogut estar tractats amb components químics, que poden acabar provocant irritacions i alèrgies a la pell.

Confeccionats amb tela de franela 100% cotó en ambdues cares, a excepció del model impermeable que está fet amb Pull a la capa externa.
Doble capa interior de franela de cotó. Els models amb ales están fets amb tanca metàl·lica per substituir el típic snap de plàstic.

La tela de franela de cotó és lleugera i toba, però és la seva condició absorvent la que la fa ideal per la conffeció d’aquesta mena de productes íntims. A més el seu tacte suau avellutat és molt agradable, molt a tenir present per la zona en contacte amb la que ha d’estar.

La tonalidad del color de las fotografías puede diferir ligeramente del color real de las tela.

S'estan mostrant 4 resultats