Desmaquillants

Disns la linia dels complements tèxtils reutilitzables, del consum responsable i la reducció de generació de residus hem creat aquest producte!

Es trata de “discs” desmaquillants reutilitzables. Gràcies al seu nou disseny enforma quadrada aconseguim minimitzar l’impacte de residu que generava l’anterior forma circular.
De la mateixa manera que és important prendre consciència de reduir el consum de productes d’un sol ús, hem de ser conscients que la industria tèxtil també genera residu en el procés de producció de productes. Per tant, una bona manera de reduir-ne l’impacte és adaptant els productes a dissenys que redueixin la resta. Nosaltres modificant la forma dels desmaquillants aconseguim reduir substancialment la generació de residu del procés de producció, per tant els fa un producte doblement sostenible!

Confeccionats en 3 capas: 1 capa superior de tela 100% cotó estampada, una capa intermitja de muletó per donar cos i una capa inferior de rus de bambú per desmaquillar de forma suau i agradable.

Cada pack consta de 6 unitats desmaquillants. Cada unitat té una beta per poder-se penjar i facilitar-ne l’assecat.

La tonalitat del color de les fotografies pot diferir lleugerament del color real.

S'estan mostrant 7 resultats